Részbeszámoló

Swimathon 2016

2017. június

Tisztelt Adományozók!

Alábbiakban hírt adunk a Swimathon 2016 közösségi adománygyűjtő kampányban támogatott projekt alakulásáról, a szervezettől kapott részbeszámoló alapján, melyet kuratóriumunk 2017. június 3-án elfogadott. A program megvalósítása még zajlik, következő beszámoló hírlevelünk 2017 őszén várható. A korábban megkötött támogatási szerződésről 2016 őszi hírlevelünkben tájékoztattunk, nyilvánosságra hozva akkor annak tartalmát is, amely most is elérhető honlapunkon. 
 


Démétér Ház Alapítvány -  A Démétér Ház bővítése projekt
Támogatási összeg:  2 716 614 Ft

A Démétér Ház felújítása program célja a Szent László kórházban csontvelő-transzplantált gyerekek és családtagjaik számára fenntartott, az utókezelés ideje alatt használatos apartmanház bővítése volt. A támogatásgyűjtő FKA úgy állapodott meg a kedvezményezett szervezettel, hogy bár a kapott támogatási összeg nem elegendő az építkezés megkezdéséhez, a további sikeres támogatásgyűjtés reményében, figyelembe véve a Démétér stratégiai céljait is e munkában - a támogatóktól kapott pénzt átutalja számukra. Örömmel számolunk be róla, hogy az azóta eltelt időszakban sikerült más támogatást is kapniuk, így az építkezés elindulhat. A velünk kötött támogatási szerződés itt érhető el, további információk a részbeszámolójukban olvashatók.
     

FERENCVÁROSI KÖZÖSSÉGI ALAPÍTVÁNY

Küldetésünknek tekintjük a közösségi adományozás népszerűsítését, melynek során helyi civil programokra és kezdeményezésekre gyűjtünk helyi forrásokat kerületi magánadományozóktól, kis- és középvállalkozásoktól, nagyvállalatoktól. Független civil szervezetként sem államtól, sem önkormányzattól nem kérünk, ill. nem fogadunk el támogatást.