Elindultunk! Regisztrálj most hírlevelünkün! 

 
Az első százezer regisztrálónknak ajándék puszikat és megannyi ölelést küldünk!
 
Üdvözlettel,
A Démétér ház gyermekei :)

// Miért kérjük, hogy regisztrálj?

- mert szeretnénk baráti közösségünkkel - Veled - kapcsolatot ápolni
- mert így megoszthatjuk a velünk történő apró csodákat - legyen az egy jól sikerült tanóra, vagy egy általunk elszavalt vers
- mert ez is egy formája támogatásodnak
- bár a Démétér ház egy apró pont a világban, hisszük, hogy közösségi összefogással továbbra is működhet és bővülhet a ház!
 
Milyen gyakran küldünk hírlevelet?
Havonta kétszer.
 
Nos? Jöhet a regisztráció? :)

 

Szeretnénk a legjobb barátainkkal együtt ünnepelni az elmúlt év gyógyító sikereit egy baráti, jótékonysági esten, amelynek bevételéből a Démétér-Ház bővítését támogatjuk! Szeretettel meghívunk Téged is erre az egyedülálló rendezvényre, ahol többek között jó társaság, finom ételek és fantasztikus fellépők várnak!

Időpont: 2016.02.14. 19:00-22:00 Helyszín: Budapest Music Center 1093 Budapest, Mátyás utca 8.

               

PROGRAM:
19:00 Regisztráció | A kiállítás megtekintése
Az előtérben kiállítást rendezünk Koszticsák Szilárd díjnyertes fotóiból, amelyek a Szent László Kórház Gyermekhematológiai és Őssejt-Transzplantációs Osztályának, valamint a Démétér Ház lakóinak életét mutatják be 

19:30 Megnyitó | Vacsora sztárfellépőkkel
Színpadra lép a Joe Fritz Band jazz örökzöldekkel és Jaksity Katával, aki debütáló lemezéből ad ízelítőt, A Csík Zenekar, Kelle Botond illuzionista, Bödőcs Tibor humorista, valamint vendégünk lesz Szuper Levente jégkorongozó kapus, az első magyar játékos, akit NHL csapat szerződtetett.  

A menüről részletesen facebook oldalunkon (Démétér Alapítvány) olvashattok!

JEGYEK:
A támogatói jegy ára: 25.000 Ft Jegyek igényelhetők Trencsényi Zoltán kollégánknál, 
e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telefonon: 06 30 817 0104

Valamint közvetlenül, a jegyek megvásárlásával, átutalással:
Számlaszámunk: 10102086-56951900-01000002 / Budapest Bank
Kérjük a megjegyzés mezőbe írjátok be, hogy “Baráti Vacsora” és a résztvevők nevét

"A Démétér Házban, ahol csontvelő- transzplantált kis betegek gyógyulnak, egyesül a szakértelem, a szeretet, az odafigyelés, a jókedv és a tenni akarás, működésének középpontjában nemcsak a gyógyuló gyerekek, hanem egész családjuk áll."

Novák Katalin

 

Novák Katalin államtitkár ma egy rendhagyó vizit keretében osztályunkra és a Démétér Házba látogatott! A Démétér Ház bővítésének megkezdéséhez 40 millió forintra van szükségünk! 

A ma bejelentett kormányzati támogatásból el tudjuk kezdni építeni a Démétér Ház új szárnyát, az első ütemhez szükséges összeg rendelkezésünkre áll!

 

 

 

A bővítésért folytatott gyűjtésünket és kampányunkat továbbra is nagy erővel folytatjuk, hiszen az építkezés teljes kivitelezéséhez 100 millió forintra van szükségünk! Nagyon várjuk cégek és magánszemélyek jelentkezését, akik támogatni tudnák munkánkat!

 

 

 

Egyél jót és tegyél jót! 


A Budapesti Metropolitan Egyetem hagyományos jótékonysági sütivásárt szervez a Démétér Alapítvány javára!

 

 

Helyszín és időpont:
Budapesti Metropolitan Egyetem, Nagy Lajos Király Úti Campus és Egressy Úti Campus, december 5-7. 9.00 - 16.00

 

 

Köszönjük szépen, hogy az adventi sütivásárral az őssejt-transzplantáción átesett gyerekek gyógyulását támogatják! 

„Ezek a képek drámai módon mutatják be egy kívülálló ember számára, hogy milyen érintettnek lenni egy ilyen beavatkozásban. Láthatjuk a gyerekek és szülők tekintetét, a szemükben lévő félelmet, kétségbeesést és reményt, s ezáltal megérezhetünk valamit abból, amin keresztülmennek. Én 25 éve dolgozok ezen az osztályon, és a képeket látva derült ki számomra, hogy orvosként teljesen másként látom ezt a világot, amint azok, akik ebben élnek. Most szeretnénk bemutatni ezeket a képeket azokon a településeken is, ahonnan a gyerekek érkeznek hozzánk, így kerültek a képek Szegedre” – mondta el a SZEGEDma.hu-nak a Démétér Alapítvány elnöke, Kriván Gergely.

 

Forrás: szegedma.hu Fotó: Gémes Sándor

http://szegedma.hu/hir/szeged/2016/11/kell-egy-haz-szegeden-startolt-a-demeter-haz-boviteset-celzo-vandorkiallitas.html

 

Kérjük támogassa a Démétér Ház bővítését!

Bankszámlaszámunk: 10102086-56951900-01000002